Old-ish but stylish

5 oktober

5 oktober, 2021

På väg hem (ja jag svettades då också) uppmärksammades jag på att det är dags för mina små fick-vänner att göra entré. I varje ytterplagg lägger man med fördel en kastanj som man kan hålla i och flippra runt med i fickan när man är ute och går. Runda och behagliga. Jag har även jobbat in det hos barnen, det har satt sig sådär. Plockade på mig ett gäng ikväll och smusslade ner en i sonens jackficka.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Veronika 5 oktober, 2021 at 21:50

  Samma här! Varierar upplevelsen med hasselnötter också, men alltid 1-2 kastanjer i fickan. Har dock motsatt problem med dottern som plockar litervis, men det bådar gott för forsatt vana i framtiden intalar jag mig.

  • Reply Linda K 8 oktober, 2021 at 18:33

   kastanjer ÄR härliga!

 • Reply Anna 5 oktober, 2021 at 22:45

  TV-tips: Kastanjemannen på Netflix. Spännande och ruggig dansk deckare!

  • Reply Linda K 8 oktober, 2021 at 18:32

   javisst! såg första avsnittet men var nog för trött för jag somnade. Ska göra ett nytt försök!

 • Reply Penilla 6 oktober, 2021 at 07:39

  Tips: kolla på ”Kastanjemannen” på Netflix….

  • Reply Linda K 8 oktober, 2021 at 18:32

   ha ha samma tips från två läsare! ja jag ska!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.