Old-ish but stylish

13 september

13 september, 2021

Jag blev nyfiken på den kritstrecksrandiga kostymen från H&M:s Studio collection. Den finns ju bara online så jag beställde hem bralla och kavaj. Byxorna ska vara mega-baggy, och det är dom. På ett coolt sätt, tycker jag. Tror inte att en mindre storlek skulle sitta bra. Kavajen däremot kändes väldigt tight över axlar och byst. Men fin den också. Ska testa med två storlekar större. För ja, det är vad som fanns kvar.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lisa 22 januari, 2022 at 13:40

  Hej Linda,
  Jag söker de där kritstrecksbrallorna med ljus och lykta och vill med detta meddelande be dig höra av dig till mig om du vill sälja dem nu eller i framtiden. Telefon 0705618342.

  Allt gott!
  Lisa

  • Reply Linda K 22 januari, 2022 at 16:02

   ah NU såg jag din kommentar. har svarat på ditt mejl 🙂

 • Reply Lisa Nilsson 22 januari, 2022 at 16:32

  Bra! Det var lite konstigt det hela. Ha de bäst!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.