Old-ish but stylish

11 september

11 september, 2021

Idag gjorde jag jätterycket i dotterns rum. När hon inte var hemma. Det har varit ett ton med nallar , leksaker och grejer undanstoppade som hon inte använder längre, massor med kläder som hon vuxit ur, allmän hysterisk oordning. När jag väl fått ordning där blev det till att ta tag i allt det som åkt ut. Bland annat försöker jag sälja dockhuset och Pippihuset för en billig penning. Annars får det gå till loppis. SÅ skönt att rensa ut. Men svårt att rensa bland alla nallar, vilka ska stanna och vilka får gå vidare till nya ägare?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnaP 13 september, 2021 at 17:14

  Med tanke på hur oerhört tillfredsställande det är att rensa – efteråt!! så är det intressant att även jag drar mig, tröskeln är hög när röran är total 😉

  • Reply Linda K 14 september, 2021 at 11:31

   det räcker sällan att bara rensa på ett ställe, det leder ofta till att man måste fortsätta röja och plocka på fler ställen. allt hänger ihop och man blir gaaalen. men håller med, så skönt när det är klart.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.