Helt apropå

Rädda mig från danskarna

31 augusti, 2021

Först, en fråga. Vad är det MED danskarna? Här menar jag inte att förolämpa ett helt folk, mest ett urval på den danska säljsajten Trendsales. Där jag vid olika tillfällen kontaktat säljare och frågat om dom kan skicka till Sverige. Inga problem, svarar alla. Men sen, när det kommer till att ta emot betalning och skicka från Danmark till Sverige verkar samtliga hamna i koma?

-Jeg må erkende, at jeg ikke ved hvilket bureau jeg skal bruge til at sende med eller noget.

Jag fattar inte problemet. Gå till ditt postställe och fråga vad det kostar att skicka till Sverige, ta min adress och sätt på paketet. Nej, det verkar dessa danska damer övermäktigt. Jag får istället vända mig till er, kära landskvinnor. Någon som har den här kragen från Arket och kan tänka sig sälja den till mig? Beige eller svart spelar ingen roll. Så slipper jag skrika FOR HILLVIDDE rakt ut stup i kvarten. Tacksam!

UPDATE! Jag tar tillbaka! En dansk visade sig vara klok ändå. Om gud vill och arslet håller är en beige krage snart på väg till mig. Eller som vi säger: den dänske vest!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.