Old-ish but stylish

27 augusti

27 augusti, 2021

Jag blir freaking GALEN på min syn. Sedan jag skaffade progressiva glasögon och terminalglasögon har jag blivit helt knäpp synmässigt. Jag behöver ett par glasögon för att göra det-och-det, och sen måste jag ha ett annat par för ditt-och-datt. Fan vad jobbigt, varför kan inte bara ett par funka till allt?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna 29 augusti, 2021 at 16:20

  Har precis samma problem, helt galet jobbigt.

  • Reply Linda K 29 augusti, 2021 at 20:31

   lyxproblem men ändå ett problem!

 • Reply AnnaP 30 augusti, 2021 at 14:30

  Exakt, det är som att dra ur en propp – behoven blir bara fler! Av fler glasögon 😉

 • Reply Sara 31 augusti, 2021 at 16:20

  Oh no. SKa snart till optikern och anar att jag måste den vägen vandra… hur blir det med slipade solglas… behöver man två av dessa då också…

  • Reply Linda K 31 augusti, 2021 at 20:36

   ja de tär en djungel! min optiker försökte sälja på mig progressiva linser också, men där satte jag ner foten. har linser ganska sällan, så det känns överdrivet. å andra sidan, när jag HAR linser ser jag inte bra på nära håll…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.