Old-ish but stylish

24 augusti

24 augusti, 2021

Cykelbrallan. Den har följt mig genom åren. Kommit och gått. Längden på benen har varierat från nästan hotpants-varning till nedanför knät. Med olika plagg i kombination. I ungdomen när cykelbrallan var ny bars den med stor stor t-shirt eller tröja över. Rumpa fick ICKE synas, helst inte heller övre lår (suck). Sen blev den väl helt ute ett tag. Har fått agera träningsplagg då och då. Givetvis när jag cyklat sommartid. Varit helt ointressant modemässigt länge. Fram till nu, va? Javisst, jag har ett par svarta cykelbyxor som jag knallat runt i under sommaren. Med en blus, tröja eller t-shirt a la snyggare till. Inget midjekort, men det GÖR faktiskt inget om rumpan skymtar. Lite sportigt fräscht sådär. Och såklart åker den på, som ikväll, till spinningen.

En sak har dom haft gemensamt under åren (vad jag kan minnas), mina cykelbyxor. Dom har alltid varit svarta! Kan EVENTUELLT ha haft ett par gråmelerade någon gång, men inga galna färger eller mönster. För guds skull ingen spets. Vilket spännande plagg ändå. Cykelbrallan.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 24 augusti, 2021 at 21:46

  Jag upptäckte ganska nyss att det inte är så att alla andra tjejer har mycket snyggare rumpor än jag, de har helt enkelt bara haft bättre tights. Gissar att samma sak gäller cykelbyxor?

  • Reply Linda K 25 augusti, 2021 at 19:07

   säkert så! några som klämmer åt och klämmer in 😀

 • Reply Petra 25 augusti, 2021 at 10:29

  Jag hade ett par ärtgröna fran InWear som jag använde tillsammans med min bla jeansskjorta, ca 1989 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.