Old-ish but stylish

15 juni

15 juni, 2021

Ljushuvud och så vidare. Här står jag i Täby centrums garage och väntar på att bli hämtad av maken efter att ha varit på hälsoundersökning för ögonen. Har lite högt tryck på dem. Fick absolut inte ta mig hem på egen hand fick jag höra när jag bokade tiden. På grund att det kanske skulle sprutas in vätska som kan påverka synen tillfälligt.

Men ingen vätska sprutades in och jag ser precis som vanligt. Men det var ju trevligt att få skjuts hem ändå.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tina 16 juni, 2021 at 07:58

  Skönt att du slapp de däringa pupillvidgande dropparna. Man ser helt kasst efteråt och är jätteljuskänslig. Visserligen går det över på några timmar, men ändå…
  Jag skrattade dessutom högt när jag såg mig i spegeln efteråt. Det var verkligen inte mitt smartaste jag som jag såg – jag hade ögon som en manga-figur. 😆 Såg ut som ett riktigt spån!

  • Reply Linda K 16 juni, 2021 at 08:16

   ah, ja det var väl skönt att slippa då 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.