Old-ish but stylish

14 juni

14 juni, 2021

Så har hon gått ut mellanstadiet och skolan där hon gått sedan förskoleklass. Vi föräldrar fick vara med vid utspringet. Nu är det sommarlov.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Agnetha 15 juni, 2021 at 13:47

  Så underbart fina mellanstora individer! <3 Jag har en kille i samma ålder, och hängde med deras klass på avslutningsklassaktivitet häromkvällen. De är fina i den åldern! (och lite full i skratt blir jag över att tjejerna på bilden har exakt likadana skor allihop, fast själva skulle de säkert säga "nähä! Det är olika sulor/skosnören/sömmar/…" 🙂 Underbara var ordet, sa Bull)

  • Reply Linda K 15 juni, 2021 at 20:30

   Ja det är mysigt! och jobbigt, min 13-åring tror att hon är vuxen och kan göra precis vad hon vill. som att åka in till stan och äta middag med kompisarna, eller gå på grönan kvällstid. I think not. ha ha, jag tänkte också på det. säkert något som har diskuterats i förväg i lilla gänget 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.