Dagens

Torsdag

3 juni, 2021

Nu händer det allt som oftast. Jag letar och letar efter ett plagg som jag VET att jag har och som borde finnas i klädkammaren. Jag vill hävda att jag har rätt bra koll på var jag förvarar alla plagg, dom har som sina platser. Men så hittar jag plötsligt inte vissa plagg. Som i morse. det där svarta ribbade linnet jag köpte på rea i vintras. Som inte användes så mycket just då men som passar ypperligt nu. Fanns INGENSTANS. Ett ljus går upp. Jag har en klädintresserad dotter som har ungefär samma storlek som jag. Hon har, åtminstone vad jag kan se men det finns säkert någon logik för henne, sparsam ordning på sin garderob. Bättre att fråga henne än att själv börja rota. Och visst, hon hämtade fram mitt svara linne ur gömmorna. Jag undrar vad som mer finns där?

Svart linne Gestuz, svarta byxor Tiger, militärgrön jacka H&M, svarta klackar &Other Stories

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sara 3 juni, 2021 at 12:30

    Jag beställde ett gäng nya t-shirts till sonen och insåg att de passar perfekt till mig. Kan bli att någon av dem flyttar in i min garderob.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.