Old-ish but stylish

2 juni

2 juni, 2021

Jag har kommit över en liten guldgruva. Secondhandbutiken Em´s secondhand. Fina, fräscha, noga utvalda plagg. Ofta kul märken och roliga kläder. Turligt nog ofta i min storlek. Jag tror faktiskt att modellen som visar upp plaggen har snudd på exakt samma kroppsstorlek och -form som jag, för de plagg jag köpt sitter precis som på henne. Härligt ju! Jag har fyndat ett par paljettbyxor (ett MÅSTE i klädkammaren!), den söta blåvitrandiga blusen jag har haft på mig idag, och nu denna jumpsuit. Den sitter exakt som jag vill att att den ska sitta. Löst och ledigt, yes ma´m. Utmärkt att följa på Instagram, då får man nyheter från butiken på löpande band.

Kom ihåg vem som tipsade er.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pernilla/I will not keep calm 4 juni, 2021 at 19:48

    Tack för tips!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.