Old-ish but stylish

20 maj

20 maj, 2021

Nå, men låt en kvinna posta en nödbild då och då. Detta är hur som helst bågarna jag bestämt mig för. De rosa-genomskinliga Tom Ford:arna. Det ser ut att bli ett abonnemang. Någon som har erfarenhet av det får gärna berätta!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Cecilia 20 maj, 2021 at 22:23

    Är också nyfiken på abonnemang! Berätta.

    • Reply Linda K 21 maj, 2021 at 07:23

      om ingen annan hör av sig ska jag bara få allt klart för mig och återkommer med en rapport 🙂

  • Reply Sandra 21 maj, 2021 at 09:07

    Jag är jättenöjd med abonnemang! Jag tycker det är jättebra att jag kan byta ut mina glasögon varje år, eller behålla, eller köpa ut dem om jag vill ha dem för alltid. Mina gamla glasögon som jag tröttnat på ligger och bara och skräpar i en låda, så onödigt. Dessutom har man ångerrätt, om man inte är nöjd med bågarna kan man byta dem inom 3 månader.
    Och för min del har det inte kostat särskilt mycket per månad, men då har jag inga avancerade glas och valde bort slipade solglasögon.

    • Reply Linda K 21 maj, 2021 at 09:55

      ah vad kul att höra! jag behöver ju dessvärre progressiva så det blir lite dyrare, men jag kan välja linser och oslipade solglas också, så det känns bra ändå.

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.