Old-ish but stylish

11 maj

11 maj, 2021

Ikväll testade jag spinning. Det var länge sedan. Körde en del back in the days, men när jag cyklade till jobbet tyckte jag det var tråkigt att sitta på en cykel på Friskis också. Och sen ryggen gav upp har jag inte tränat någon typ av pass alls. Hängt i gymmet mycket men saknat konditionsträning till den milda grad.

Jag fick nyligen tips att prova indoor walking och spinning (tack alla!). Därav kvällens spinning. Det blev med digital ledare. Det var helt ok. Jag tycker inte att spinning är jättekul, men det är effektivt, jobbigt och bra flås. Bara att göra. Och, ryggen verkar inte ha något emot det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.