Dagens

Tisdag

13 april, 2021

Skärp skärp skärp skärp skärp. Jag älskar skärp men är usel på att använda dem. Tycker att jag ser… lite tjock ut när jag har ett skärp i midjan. Att det liksom står ut mer, främst framtill. Kanske bara i mitt huvud, och jag jobbar på det. Säker stil-personer pratar om hur snyggt det är att dra ett skärp över kappan eller kavajen. Det ser inte klokt ut på mig. Det veckar och har sig. och jag ser fodrad ut. Idag är jag ändå nöjd med hur det blev. Skärp mig?

Svart v-ringad kashmirtröja Soft Goat, beige byxor Rodebjer, svart skärp H&M, svarta tofflor Flattered

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marianne 13 april, 2021 at 12:02

  Ja det blev snyggt !

 • Reply Sara 13 april, 2021 at 14:15

  Men det går verkligen inte med bälte ovanpå ytterkläder. Det tar alldeles för lång tid att bylsa på sig när man ska ut för att hålla på med ett bälte också. Sedan kommer man in i värmen och vill bara få av sig allt innan man svettas ihjäl. Med tanke på hur många gånger jag läst detta tips och hur få gånger jag faktiskt sett någon använda sig av det är det ett stilknep som uppenbarligen inte är så tillämpbart i verkliga världen.

  • Reply Linda K 13 april, 2021 at 17:05

   jag fattar det inte heller. skärpet hamnar konstigt, kavajen glider isär eller blir veckig på konstiga ställen. fasiken. det låter så bra men blir så fel.

 • Reply Mis(s)match 13 april, 2021 at 15:52

  Känner igen mig i det!

  • Reply Linda K 13 april, 2021 at 17:06

   skönt att jag inte är ensam 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.