Djupa tankar

Hårklyverier

9 april, 2021

God eftermiddag. Hårkommittén här. Vi resonerar hit och dit (inuti Lindas huvud passande nog) om vad som ska hända på frisyrfronten. Kan hon vara på väg mot detta? Kommittén har ännu inte nått ett beslut men ber att få återkomma i frågan.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Cecilia 9 april, 2021 at 23:35

  Jättefint! Absolut något åt det hållet.

 • Reply Mis(s)match 10 april, 2021 at 10:06

  Så fint! Drömmer om lite liknande och annars Sara Blomqvist frisyrer på sistone, men tyvärr vet jag att lite fukt i luften bokstavligt lyfter mitt hår och lockar till det. Min frisör brukar också nämna att jag har tjockare hår än många modeller….

  • Reply Linda K 10 april, 2021 at 22:47

   plattången är min bästa vän! annars flyger lockarna åt alla möjliga håll här med.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.