Dagens

Fredag

9 april, 2021

Ja det ÄR fredag, och jag KOMMER att unna mig en massage under eftermiddagen och det SKA bli skönt med helg. En kollega tittade bekymrat på mig i morse och sa Men du kan väl klippa lite själv i luggen? Ja jo, men jag tror att jag vill ha den lite hängandes i ögonen. För nu. Frisörtid om ett par veckor, då får vi se vad som händer.

Svart top COS, svara jeans Weekday, beige kimonokavaj Rodebjer

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 9 april, 2021 at 11:18

  Tycker att du är lite läcker i din lugg ! Trevlig helg !

  • Reply Linda K 9 april, 2021 at 13:32

   guu vad härligt, tack! nu går jag runt och känner mig läcker 😀 och detsamma om helgen!

   • Reply Stefan 9 april, 2021 at 18:01

    Du är verkligen läcker i den luggen. Trevlig helg.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.