Inspiration

Punkt 1 och punkt 2

8 april, 2021

Punkt 1. Att reklam funkar visste vi ju. Och att smart och bra reklam funkar är ju strålande. Jag läste just på Brita Zackaris blogg om att hon börjat med ekologiska tvättbara frottépads. ”Tur att jag till slut fattade att det bara behövdes en god frotté.” Ja men visst. Varför springer jag och köper pads i tid och otid? Inte särskilt miljövänligt. Sagt och gjort, tvättbara eko-pads coming my way. Till smink och gud-vet-vad. Köpte ett set till mig och ett till en viss dotter som upptäckt och numera nyttjar smink (om än ganska diskret).

Tipsigt! Bild från Britas blogg.

Punkt 2. Jag tycks ha börjat samla på bilder med coola äldre kvinnor. Eller är det så att såna bilder kommer till mig? Alternativt 50-årskris eftersom hela jag tydligen ska åldras med ljusets hastighet numera? Ser såna bilder lite hitan och ditan, och känner någon slags samhörighet. Tänk att få se ut så här på ålderns höst!

OBS guldbralla!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.