Old-ish but stylish

30 mars

30 mars, 2021

Men alltså, en riktigt bra bok. Inte mycket slår det, säger en 200 år gammal före detta bibliotekarie. En bok som gör att man längtar tills det är dags att lägga sig så man kan läsa den. Om man inte lyxar sig och läser innan sänggåendet förstås, hinner sällan unna mig det. Men den som väntar på något gott.

Jag hade helt glömt bort att jag reserverat den här boken. Måste varit flera månader sedan. Blev sugen efter att ha läst de hemska och fängslande böckerna om poliskommissarie Hulda Hermannsdottír, och beställde på biblioteket (undrar om jag beställde fler som är på ingång?). Idag plingade det till i mobilen om att jag hade en reservation att hämta. Men inte på min vanliga bibliotek för det har stängt. Så jag fick åka till grannbiblioteket på lunchen, plinga på och så kom det en bibliotekarie och gav mig boken vid ytterdörren. Lån the corona way.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.