Old-ish but stylish

26 mars

26 mars, 2021

Jag har helt kommit av mig vad gäller nagellack. Dels för att jag har så fula naglar och nagelband vintertid (spelar ingen roll hur mycket jag oljar och smörjer), dels för att jag får för mig att naglarna inte mår så bra av det (pratade med en kollega som upplevde raka motsatsen, hennes naglar går typ sönder om hon inte lackar dom. Olika falla ödets lotter…). Min älskade farmor förklarade en gång att hon aldrig använde mascara för hon tyckte att ögonfransarna tyngdes ner så. Lite så kanske jag känner för nagellack.

Dagens stilutmaning är just nagellack. Lånade dotterns glitterlack i morse och duttade på. Och minsann om jag inte fick en nytändning. Kanske är det jag som börjar på ny kula nu!

Sen vill jag också bara meddela att cowboybootsen jag har på mig idag är något av en Jag-mötte-Lassie (har för övrigt en yngre kollega som inte hade en aning om vad det betydde när vi gamlingar använde det uttrycket en gång. Weird! Man vet ju innebörden, men hur sjutton förklarar man den?). Jag köpte dem på en begagnat-sajt av Amanda Schulman. Lite cool ändå.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.