Old-ish but stylish

25 mars

25 mars, 2021

Pannkakor en torsdag, det är faktiskt sällan vi lyckas med det. Brukar lyckas tajma andra dagar. Spela roll badboll. Men visst är det lite old-ish att skeka pannkaka? Jag följde till och med det gamla knepet ta i ett extra ägg. Vet inte om det funkade, de smakade precis som vanligt. Hur kommer det sig förresten att farmors och pappas pannkakor är godast? Ännu fler ägg?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 26 mars, 2021 at 10:06

  Vet inte om det blir godare med fler ägg men det borde väl bli lite matigare? Mer protein liksom? Här är det typ enda sättet att få barnen att äta ägg alls så jag slänger gärna i ett extra. Jag tror att mycket smör i pannan är nyckeln till framgång. Då blir de frasiga och fina. Själv kommer jag ihåg min mormors pannkakor som de bästa jag ätit. Stekta i mycket smör och med hemmagjord jordgubbssylt till.

  • Reply Linda K 26 mars, 2021 at 18:58

   jag tror att dom eventuellt håller ihop bättre med mer ägg också? farmorarna och mormorarna kunde sin sak!

 • Reply Marie 27 mars, 2021 at 12:21

  Mina barn skröt för sina kompisar tt deras pappa var världens bästa pannkaksstekare! Vi följer min gamla hemkunskapsboksrecept. Vet inte om det är fler ägg dock. Vi har generellt ganska stora ägg hemma.Tunna och frasiga blir de. Första sidan steks i gjutjärnslaggen och går klart i på andra sidan i teflonpanna.

  • Reply Linda K 27 mars, 2021 at 17:39

   avancerat med olika sidor i olika pannor! jag får tyvärr inte mina så frasiga, men de brukar bli godkända ändå.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.