Dagens

Tisdag

23 mars, 2021

Detta hände. Jag tog tidig lunch och en promenad ute i solen. Ljuvligt. Kom hem. Upptäckte att jag skulle haft möte. När jag var ute i solen. Men det gällde inte rikets säkerhet så det var ok ändå. Tur!

Dag 16 – Leather weather. Skinnkjolen, skinnbyxan, skinnskjortan, skinnjackan eller skinnbootsen. Kom igen, ett läderbälte har du väl i alla fall? Givetvis fungerar fuskskinn också utmärkt. . och glöm inte kontraster när du stylar looken – skinn är snyggt att bryta av med stickat eller siden.

Svart t-shirt COS, vart skinnskjorta Carin Wester, jeans Rodebjer, skärp Gucci, svarta sammetstofflor Zara

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 23 mars, 2021 at 16:03

  Så snygg och vårig. Gillar frippan!

  • Reply Linda K 23 mars, 2021 at 21:00

   tack! ja nu börjar man få vårfeeling. och håret är ett ständigt experiment 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.