0
Old-ish but stylish

21 mars

21 mars, 2021

Det går inte i en handvändning att få ordning på diskbråck. Träna träna träna för att stärka upp den intre muskulaturen. Inga avancerade övningar, men göras ska de. Varje eller varannan dag. Jag tycker det känns bäst att göra dem på gymmet, passar på att gymma lite annat då också. I eftermiddags hängde jag där en timme. Saknar konditionen, men den får ligga lite lågt för nu.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 21 mars, 2021 at 21:38

  Ja, det går oftast. Det tog mig två månader av träning varje morgon och kväll för att få det att bli bra i nacken. Känselbortfallet är tyvärr fortfarande kvar 4 år senare. Men fy sjutton vad ont jag hade när det slog till och man bara fick sova 1.2 timmar per natt. Flyget hem från surfresan till Sri Lanka kan ha varit en av mina värsta upplevelser. Så toppen att det med enträgen träning blir bättre

  • Reply Linda K 22 mars, 2021 at 10:14

   aj aj! bara att traggla på. Har passerat tre månaders träning snart, å andra sidan inte lagt ner mitt friskislederi förrän nu. känns i allafall LITE bättre 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.