Dagens

Lördag

20 mars, 2021

Operation Uppfräschning av kök har påbörjats. Tak, väggar och lister målas. Bänkskivor slipas. Nya delar till köksstolar har beställts. Mest maken som målar och slipar än så länge, jag plockar runt omkring. Vilket gör att jag kan fullfölja Säker stil-månadens 13: dag.

Lager på lager – Ett stiltips där övning ger färdighet, för även de mest kreativa lager på lager-proffsen har noggrant planerat och provat ut när du stylar den under ärmlösa klänningen. Och tänk på kontrasterna: Tunna polotröjan under vadlånga klänningen eller kortare byxan till ankelbootsen med en strikt herrock över axlarna. Och till alla nybörjare – tröjan över blusen fungerar alltid.

Jag drog en kashmir-t-shirt över långärmad top. Varm och gott.

Mörkblå långärmad top COS, mörktblå kashmir-t-shirt Soft GOat, jeans Weekday

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.