Dagens

Torsdag

18 mars, 2021

Idag har jag varit ute i allmänheten en stund. Tunnelbana till Söder, filmning på Münchenbryggeriet för en sak som komma skall, och så tunnelbana hem igen. Äventyr!

Stilutmaningen dag 11 lyder Styla polon – en extra treat för dig som gillar att ha lager på lager-styla och en aha-upplevelse för dig som ännu inte fallit för den suveräna polotröjan. Kör den svart under vita skjortan, krämvit, tunn och ton i ton under krämvita skjortblusen, eller plocka fram favoritpolon i vilken form den än må vara och klä upp den till skinnbyxor, svarta jeans och ankelboots, eller halvt instoppad i favoritkjolen.

Mörkgrå ullpolo COS, svarta byxor Hope, svarta kängor Dr Martens

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.