Old-ish but stylish

14 mars

14 mars, 2021

Jag har tillfälligt lämnat Friskis-salen och blivit en gymmare. På grund av diskbråck och diskbuktning. Inget mer passlederi för mig i vår. Ska se till att träna den inre muskulaturen och få ordning på ryggen innan det kan bli dags igen. Däremot tänker jag nog smyga in på något core-pass och kanske skivstång om ett tag. Trivsamt nog vill dottern gymma tillsammans med mig så jag slipper vara ensam <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tina 14 mars, 2021 at 19:15

  Åh, så tråkigt med skada. Hoppas att flitig rehab hjälper bra!

  • Reply Linda K 14 mars, 2021 at 21:35

   ja jag ämnar ligga i ordentligt så att det onda ger sig!

 • Reply Mis(s)match 15 mars, 2021 at 13:55

  Tråkigt, men det fixar du!
  Jag saknar passen på friskis, men har pga restriktioner bara tränat friskis online. Helt omöjligt här i gbg att gå på ett pass om man inte hinner boka sig 7 dagar i förväg. De flesta pass är inställda och jag försöker undvika att idrotta inomhus….

  • Reply Linda K 16 mars, 2021 at 09:07

   ja det måste gå! jag har inte testat digitalpassen än, får göra det. har inte hunnit gå på andras pass eftersom jag haft egna flera dagar i veckan, så lite ser jag fram emot att vara ”ledig” 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.