Old-ish but stylish

13 mars

13 mars, 2021

Hängselbyxans vara eller icke vara. ”Vi” älskar den och ”vi” hatar den? Hur som, jag kan inte släppa tanken. Men när ska man ha brallan då? Inte till jobbet! Utanför jobbet? När man är gravid? Inte aktuellt. Så jag tänker när jag… målar? Eller donar i trädgården? Ja något sånt.

Den ska ju vara hängig och go, inte sitta åt den där brallan. Här provar jag storlek 44 god damn it!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Cecilia 14 mars, 2021 at 12:47

  Har svårt för dem alldeles för mycket åttonde klass…

  • Reply Linda K 14 mars, 2021 at 13:29

   jag vet, det är barn/ungdomsbrallor. Men ändå…?

 • Reply B-M 14 mars, 2021 at 17:37

  Meryl Streep i Mamma Mia-filmen, hon har dylika! Och ser helt ljuvlig ut. Svårare för oss vanliga dödliga?

  • Reply Linda K 14 mars, 2021 at 18:28

   ja precis. Jag ser mig själv skrota runt i trädgården med ett linne under, lite jordig sådär 😀

 • Reply Sara 15 mars, 2021 at 10:33

  Ja! Linne under är fint. Fast om det är tillräckligt varmt för linne vill jag inte ha långa ben på byxorna så jag ser för egen del ett begränsat användningsområde. Jag har inte ens en trädgård att ha dem i. Annars tycker jag min sexåring är supersöt i sina. Själv har jag stor rumpa och lite svank vilket i hängselbyxor gör att jag ser superbred ut från sidan.

  • Reply Linda K 16 mars, 2021 at 09:08

   det ÄR ju barnens bralla helt klart. kan jag inse det?

 • Reply Mi(s)match 15 mars, 2021 at 13:51

  Köp en till dottern, som du får låna någon gång till trädgårdsarbete….
  Personligen tror jag att det är ytterst få över 20 som klär i denna typ av byxor, bortsett från menyn streep då och en och annan konstnär.
  Du klär finare i jumpsuit, tycker jag!

  • Reply Linda K 16 mars, 2021 at 09:08

   mmm det är nog så. jag vet dock inte om jag är ute efter att känna mig så stylish, mer känslan av att de skulle passa bland jord och växter? 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.