Old-ish but stylish

12 mars

12 mars, 2021

På lunchen när jag satt och åt kände jag att något kändes löst. Märkligt, hade jag klivit i något som fastnat? Nej, sulan hade gett vika. Aja, bara att lämna till skomakaren (”Du går som ballerina!” är vad han säger till mig och säkert kommer att säga igen). Men det var aningen komplicerat att gå resten av dagen. Jag fick anamma en sällsam släpstil inomhus och en överdrivet lyft fot den korta tid jag var ute. Livet, va?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christopher 13 mars, 2021 at 18:55

  Attans! Bästa stövlarna dessutom. Lider med dig.

  • Reply Linda K 13 mars, 2021 at 21:32

   nu är dom omklackade och mår bra igen 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.