Old-ish but stylish

9 mars

9 mars, 2021

Makens gummistövlar? Mm-mm-mm-mm (nekande ljud, vilket man förstår efter att ha sett K-pop-låtar till förbannelse) – det är high fashion rubber boots. Om ni frågar mig. Ett av det skönaste jag stoppat fötterna i. Något slags scuba-maerial i. Korta Hunterstövlar i samarbete med Stella McCartney. Fyndade förra året på Labels We Love på Facebook. Hann aldrig använda dom innan det blev för kallt. Men nu åker dom på. Jag hoppas att dom funkar även sommartid. Med bruna ben och shorts, grrr.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marianne 10 mars, 2021 at 17:04

  Wow så snygga
  Vill ha…

  • Reply Linda K 10 mars, 2021 at 20:24

   mmm riktiga godingar 🙂

 • Reply Pär jansson 12 mars, 2021 at 12:14

  Snygga.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.