Old-ish but stylish

8 mars

8 mars, 2021

Detta har jag noterat är lika med gammaldags. Agenda som man skriver i, med penna. Jag har inte ens försökt mig på elektronisk, känner noll för det. Dessutom är det mycket mer stylish med en snygg agenda i läder. Luktar gott. Är full av anteckningar, lappar och post-its. Har svårt att någonsin se mig byta.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply hedgehogsara 9 mars, 2021 at 17:58

  Samma här – har min gamla LV-agenda, massa anteckningar, olika pennor för olika saker, post-it och gem. När man har fotominne så är det omöjligt att se en vecka i telefonen när allt ser exakt lika ut. Har man skrivit själv så kan man se veckan i sitt inre om man behöver. Kommer aldrig att sluta med papperskalender, även om det innebär dubbelt jobb pga jobb-outlook.

  • Reply Linda K 9 mars, 2021 at 19:27

   har också jobboutlook och kör dubbelt, inte så mycket besvär tycker jag. går av bara farten. åh att kunna bläddra mellan veckorna 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.