Old-ish but stylish

4 mars

4 mars, 2021

Det här blev ju en konstig bild. Var är stilen? undrar ni. Ja var är den? instämmer jag. En sak är säker dock, jag har saknat min pilatesboll. Men märkligt nog inte haft speciellt ont i ryggen och ingenting i höfterna. Är det skidor som är lösningen på det onda? Synd, för nu tar det åtminstone ett år till nästa gång. Eller om man ska tro maken, aldrig mer… Vi är SÅ old-ish.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena 4 mars, 2021 at 21:02

  Vad är det för fin taklampa du har?

  • Reply Linda K 5 mars, 2021 at 13:59

   Det är ett slags ark av guldigt blomster som man böjer till runt en glödlampa. har många år på nacken, köpte det på R.O.O.M en gång i tiden har jag för mig 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.