Old-ish but stylish

22 februari

22 februari, 2021

Jag fick hem den här förra veckan. Full med utmaningar. Säkert stil-månad: Rensning. 10×10-utmaningen. Köpfritt år (går aldrig!) Organisera garderoben. Och massor mer. Jag ska allt försöka mig på flera av utmaningarna. Livar upp i klädkammaren. Och mig. Ska bara klara av sportlovsveckan. Seeeeeenköööööörvi!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 23 februari, 2021 at 09:12

  Vilken bok är bäst? Jag har lite tyckt att det i deras sociala medier mest blivit ”den vita skjortan är en klassiker!” Så jag har varit lite tveksam till hur de ska kunna få tillräckligt material för att fylla en bok till. En bok ska ju vara lite mer tidlös än en tidning.

  • Reply Linda K 23 februari, 2021 at 09:46

   jag skulle säga att alla böckerna är olika även om de har gemensamt tema. har haft stor glädje av och blivit inspirerad av de två första. den tredje har jag inte hunnit igenom, men jag tycker att delar av den verkar lovande. om jag bara skulle skaffa en skulle det nog vara den första.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.