Old-ish but stylish

15 februari

15 februari, 2021

Vad cheesy av mig att forma ett hjärta av kedjan, va? Detta senilsnöre har visat sig var g.e.n.i.a.l.i.s.k.t. Mest för att jag tycker det är snygg (Ping! Åldertecken 1). Men också för att jag kan släppa glasögonen hux flux när jag ska titta nära på något (Ping! Ålderstecken 2). På minussidan, dom blir skitigare nu för tiden, när jag håller på och plockar med dem i tid och otid. Något att leva med.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnaP 16 februari, 2021 at 10:21

  Visst är det underbart med ålderstecken! 🙂 Men du skrev om en finne längre ner… blandad ålder när den är som bäst! 🙂

  • Reply Linda K 16 februari, 2021 at 12:58

   ja vad gör finnarna i detta äldre ansikte, det kan man verkligen fråga sig. ska man inte vara av med dom by now? men ja, ålderstecken är utmärkt, då vet man att man lever 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.