Dagens

Lördag

6 februari, 2021

Dottern gapskrattade när hon såg den här bilden i min mobil. Och ja jag får erkänna, jag ser aningen… husmoderlig ut. Skit i det. Jag har ett par läderjoggers på mig som är o.er.HÖRT mjuka, sköna och gosiga. Ska jag skriva att jag kommer att bo i dom i vinter? Ja nu gjorde jag ju det. So sue me!

Tröjan har jag haft i jag vet inte hur många år och jag befarar att den börjar sjunga på sista refrängen. Men så länge det inte är hål i den stannar den i klädkammaren.

Benvit kashmirtröja Gant, svarta skinnbyxor H&M, svarta Ballykängor

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Christopher 7 februari, 2021 at 17:28

    Läderjoggers är nog det bästa som hänt joggingbyxan. Så skönt, avslappnat och snyggt!

  • Reply Christopher 9 februari, 2021 at 03:04

    Är d3t något som finns i collection nu?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.