0
Nytt Style by LindaK

Pistolerna

29 januari, 2021

Så nu har jag stövlat runt i mina Acne Pistol boots en dag. Och dom är fantastiska. Hade lite glömt det eftersom jag inte använt mina gamlingar på så länge. Och HUR SNYGGA?! Jag kommer faktiskt inte på någon snyggare hög stövel än denna. Dessutom väldigt sköna att gå i.

Så, varför tillverkas de inte längre? Måste ju vara hur poppis som helst, tänker jag. Ganska dyra, men prisvärda. Gamlingarna skaffade jag när jag väntade dottern (fick ha plastpåsar på fötterna för att komma i och ur skaften, vad gör man inte) och hon fyller 13 nu. Så rätt bra ppt.

Lyckligtvis haffade jag nu ett par BÄTTRE begagnade. Känns inte som att någon har gått i dom. Det hurrar vi för. HURRA HURRA HURRA HURRA!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Christopher 29 januari, 2021 at 18:31

  Helt rätt! Sitter perfekt på dig dessutom. Grattis till fyndet!

 • Reply Christopher 29 januari, 2021 at 20:49

  Cool bild dessutom 😉

 • Reply Cecilia 30 januari, 2021 at 10:32

  Har varit sugen länge på att börja använda mina igen. Tack för pepp!

  • Reply Linda K 30 januari, 2021 at 16:20

   vad kul! visst, ibland glömmer man bort favoriter och så är det så himla härligt att komma på dom igen 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.