Lista

Hänt idag-listan

26 januari, 2021
 • bokat dubbeltid hos frissan för mig och dottern. Hon vill klippa sig som Eleven i Stranger Things. Jag vill bli ljusare, har inte bestämt mig om jag ska fortsätta spara på luggen eller bli kort igen.
 • fått hem ett par skor som jag köpt för billig peng i Labels We Love-gruppen på Facebook. Sitter perfekt och nu längtar jag efter att det ska bli vår och varmt så att jag kan spatsera.
Dotterns blivande frisyr.
Fyndade skor.
 • fått besked om att jag har två mindre diskbråck och att det är sjukgymnastik som gäller. Ingen höjdare men jag är just nu mest lättad över att det inte var något värre. Har tid hos sjukgymnasten på fredag.
 • bokat fler massagetider. Tänker unna mig en 50-minutersmassage i veckan framöver. Som tröst för onda ryggen som inte får stå upp hemma när det jobbas. Min fanstastiska massör går dessutom loss på mina lår å det grövsta. Planen är att ”vi” ska få bukt med ”bubblorna”.
 • har fått hem ännu ett fynd. Från danska Trendsales, varifrån jag aldrig lyckats handla förut eftersom det inte går att handla från annat land än Danmark. Som tur är var det en svensk boende i Köpenhamn som sålde Rika-väskan jag var på jakt efter så det gick att lösa. Hurra, så fin! En sån där liten trefacksväska där man kan ta loss facken om man så önskar. Vilket jag inte önskar, gillar den bäst komplett.
Rika!
 • gjort högstadieval med dottern. Hon följer i sonens spår, klokt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mi(s)match 26 januari, 2021 at 23:36

  Fint med Rika i denna modell. Jag har 3 mindre i olika färger och en vinröd en storlek större. Resultat av några utförsäljningar några år i rad när jag hade vägen förbi Rika-butiken i Amsterdam…pre-corona! Inte träffat mina syskon nu på ett år!

  • Reply Linda K 27 januari, 2021 at 07:04

   Låter som fina fynd! Jag gillar den verkligen, har kikat på flera år. som ett alternativ till alldeles för dyra celine-varianten. Tråkigt att rika inte finns som butik i sverige! och vad trist att inte kunna ses 🙁

 • Reply Marianne 27 januari, 2021 at 10:01

  Hoppas det ordnar sig med ryggen!

  • Reply Linda K 27 januari, 2021 at 19:05

   tack! ja det ska det nog göra, men det tar nog sin lilla tid.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.