Dagens

Fredag

15 januari, 2021

Dagens idag är komplicerad. Jag började med en mörkblå kashmirtröja från Soft Goat och blå jeans a la Toteme. Kom eter ett par timmar på att det inte kändes helt hundra och bytte om till grå ullpolotröja från COS och svarta Filippa K-jeans. In till stan för magnetrötgen. Då fick man en sån här stilig… omlottklänning?

När jag ändå var vid Odenplan passade jag på att ramla in på Arkivet. Försöker ju undvika klädköp och OM hellre begagnat. Har behov av ett par smala mörkblå jeans och se där hängde ett par Levi´s som passade mig fint! Till en trevlig penning dessutom.

Så här skådas den grå COS-polon och de nyinvesterade jeansen. Passade även på att inviga fuskpälsen jag köpte i somras. Och vem har sagt att man inte får byta outfits flera gånger om dagen. En mänsklig rättighet om ni frågar mig!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stefan 17 januari, 2021 at 17:34

    Sjysst bakdel!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.