Helt apropå

Gamle gode Barbour

3 januari, 2021

Jag är omåttligt nöjd med mig själv för att jag sparade min gamla oljerock och inte sålde den när den kändes omodern där ett tag. Letade fram den på vinden och fann att den är PERFEKT. Precis lagom sliten och som en smäck storleksmässigt. Idag har jag oljat in den och nu är den ULTIMAT. Ska visa på någon dag.

Uppvärmd olja.
Smörja och värma.
Efter och före.
Vet inte hur bra det syns men höger sida har fått olja här.
Och så ett gosigt löstagbart foder för att hålla värmen.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 3 januari, 2021 at 21:44

  Syns skillnad, så fin den blev. Har en likadan och har älskat den i 25år. I ärlighetens namn har jag en yngre också. Men kan inte för mitt liv göra mig av med gamlingen.

  • Reply Linda K 3 januari, 2021 at 22:00

   jag har också en nyare variant, men detta är ju klassikern 😀

  • Reply Mis(s)match 3 januari, 2021 at 22:54

   Inget bättre än en gammal vaxjacka ffa i denna icke-vintern här just nu. Förstår precis varför vaxade plagg funkat så fint i England…
   Modet över lag är just precis min studenttid och dottern klär dig likadant som jag gjorde då.
   Precis letat fram min button down skjorta från Donaldson. Nostalgi och ett av de få plaggen jag sparat. Satt som en smäck på henne! Roligt!

   • Reply Linda K 4 januari, 2021 at 19:37

    precis, nuvarande väder är utlimat. och visst är det kul när barnen fattar tycke för ens gamla (och nya, hm) plagg och skor! några få grejer får jag hålla hårt i, annars är det bara roligt att dottern härjar 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.