Film och teater

Rosens namn

28 december, 2020

Vi har börjat titta på Rosens namn, serien. Jag kan förstå att en serie behöver vara mer utdragen än en film, men jag är lätt skeptisk efter första avsnittet. Det är en inte så charmig Sherlock Holmes-vibe över den. Med märkliga avstickare från handlingen. Serien slår icke filmen med Sean Connery och Christian Slater. Jag vill också minnas att jag läst boken, och böckerna är ju alltid bättre än filmerna/serierna. Men men, vi kommer såklart att se klar den ändå.

Det var bättre förr?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pernilla 29 december, 2020 at 18:57

  Jag såg första avsnittet och sen inte mer. Så seg och trist. Tittade på Utredningen istället. Också lite seg, men ändå bra.

  • Reply Linda K 29 december, 2020 at 19:41

   Utredningen har jag också sett, bra! får lov att se klart rosens namn nu, men sen får jag se filmen igen som plåster på såren!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.