Djupa tankar Foto Style by LindaK

Adjö Flickr

16 december, 2020

Idag tar jag farväl av Flickr. Kommer inte att förlänga mitt abonnemang (?) när det går ut den 20 december. It´s the end of an era! Jag har hängt där sedan 2005 och laddat upp outfits. Inte varje dag, men nära nog. 5157 foton säger Flickr att det har blivit sammanlagt. Jag har fått en hängiven följarskara. Ibland snuskhumrar, men mest trevliga uppskattande kommentarer. Och sånt gillar man ju!

Jag har haft stor nytta av denna samling outfits. För de första är det kul att titta tillbaka och se hur ens stil har förändrats/utvecklats. Jag har också haft koll på hur mycket jag använt plagg (PPA – pris per användning), hur jag kombinerat plagg, vilka frisyrer jag haft, ha ha. Kunnat hänvisa till hur plagg sitter på mig när jag sålt något. Kollat vad jag haft för kläder (packning) med på semesterresor och inspirerats. Förfasats över vissa klädinfall. Och så vidare.

Det känns faktiskt lite sorgligt att säga hejdå till Flickr. Men det får bli så, för nu. Vem vet vad framtiden har i… ja ni vet var.

Ett par tillbakablickar för den sugne:

En promenad down memory lane

Åren tickar på

Du kanske också gillar...

8 kommentarer

 • Svara hedgehogsara 17 december, 2020 at 12:24

  Mitt starkaste minne är den där Hermes-scarf-snubben som skickade sjalar till dig 🙂

  • Svara Linda K 17 december, 2020 at 13:26

   ja JUST ja! Det hade jag glömt. och jag skickade snällt tillbaka dem, kemtvättade om de hade blivit smutsiga. Det gillade han inte, han ville att dom skulle vara smutsiga. Urk!

 • Svara Anna 17 december, 2020 at 17:45

  Gör en fashionfotobok!

  • Svara Linda K 17 december, 2020 at 18:05

   tihi! undrar hur många ex den skulle sälja? 😀

 • Svara bettan 18 december, 2020 at 00:50

  Så roligt att titta tillbaka. Minns en del och du klär i luggen.

  • Svara Linda K 18 december, 2020 at 09:01

   i lugg? oj, det måste ha varit länge sen… 😀

 • Svara Maria B 18 december, 2020 at 07:58

  Det var på detta sättet som jag började följa dig! Häftigt!

  • Svara Linda K 18 december, 2020 at 09:01

   jag säger ju det, the end of an era!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.