Helt apropå

Liten undersökning

9 december, 2020

Fråga: kollar ni någonsin min Flickr? Alltså där jag samlar mina dagens outfits. Jag lägger ju ut dem här i bloggen (så gott som) dagligen, men har som ett arkiv på Flickr. Det är sabla evighetslångt, är det. Började 2005 och sen har det bara rullat på. Kul, tycker jag själv. Är ofta där och inspireras av mig själv (ha ha, blygsamt). Tillika förfasas, man har ju ändrat stil lite genom åren…

Nu har jag hur som helst beslutat mig för att inte ha kvar Flickr. Från början har jag för mig att det var gratis eller någon liten peng per år. Nu ska det börjas med någon löpande prenumeration eller vad det är. Priset går dessutom upp. Så jag hoppar av. Kommer att fixa mitt arkiv på något annat sätt. Som jag inte vet om det går att göra publikt för alla och envar. Det är därför jag undrar om det räcker med dagens här eller om någon blir sorgsen?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Christopher 9 december, 2020 at 18:23

  Jag har flickr också, men inte hört eller sett något om någon avgift. Har iofs gratismedlemskapet. Funkar inte det för dig? (För mycket bilder eller liknande)

  • Reply Linda K 9 december, 2020 at 19:05

   ööööhmmm, jag minns inte riktigt. trodde inte man kunde ha gratis längre? kanske för att det är någon maxgräns på antal foton? eller?

 • Reply Sara 9 december, 2020 at 18:43

  Jag kollar aldrig din flickr förutom när du länkade dit när du sålde kläder. Men nu säljer du väl det mesta i andra forum?

  • Reply Linda K 9 december, 2020 at 19:06

   ja precis. länkar dit ibland i och för sig, men förhoppningsvis kommer jag att kunna länka till det andra stället också.

 • Reply Ewa-Carin Persson 9 december, 2020 at 20:47

  Det är ju mode historia

 • Reply bettan 11 december, 2020 at 00:25

  Jag blir sorgsen. Tittar tillbaka lite nu och då och tycker det både är intressant och roligt.
  Jag har följt dig sen Tilde föddes. Det tycker jag är jättehärligt.

  • Reply Linda K 11 december, 2020 at 07:25

   Ånej ånej! och tack vad roligt. då måste jag försöka lösa så att man kan se även i framtiden, fast någon annanstans.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.