Helt apropå

Morgonkaos med mus

7 december, 2020

Fedra måste ha fått tag på en mus i garaget. Den kom hon in med i morse. Och sen blev det jakt i huset må ni tro. Först den stackars musen, sen Fedra och sist jag. Runt i vardagsrum och hall. Fick tag på den en gång (iförd handskar) men dom är ju hala som ålar dom där små.

Efter att den klämt in sig bakom ett element en lång stund lyckades vi peta fram den, varpå den kutade in i köket och rakt in bakom kylen. Goodbye, musen. Nu är det kört. Den kan ta sig lite överallt nu. Förhoppningsvis är den för liten för att börja lukta om den dör (vet inte riktigt vilket skick den var i efter Fedras hantering). Ber en stilla bön om att den inte hittar till skafferiet och lever gott i vinter…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 7 december, 2020 at 09:38

  Bor på landet och känner igen fenomenet 🙂 . Det värsta är då mössen är så söta. Vi har en musfälla i tvättstugan och ibland fastnar nån stackars mus med bara ett ben, eller svansen i den. Jag är så blödig så jag kan inte ta ihjäl dem, brukar delegera till katten men den är litet lat ibland och då har vi ibland samma rumba som ni hade 🙂

  • Reply Linda K 7 december, 2020 at 09:46

   Ja dom är så sabla små och söta. är nästan rädd att jag ska ha sönder dom :O Mitt mål var att få ut den, men nu verkar den stanna inne…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.