Style by LindaK

Sammet schammet?

27 november, 2020

Okej vad är grejen med mossgrön sammet? Nichole Kidmans märkliga kappa i The undoing har jag sett diskuteras i sociala medier. En klar vattendelare. Och nu dyker Isabella Rossellini upp i Skavlan med något liknande. Är detta en trend? Om så är jag inte imponerad. Särskilt inte av den ”räfflade” varianten. Det är lajvar-varning på den. Jag säger nej. Vad säger du?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 30 november, 2020 at 11:55

  Älskar Nicole Kidmans kappa, men kanske den bara är smashing på henne och inte ”vanligt” folk 🙂 ? På tal om Undoing så stör det mig en del att hon inte har en enda pytte-rynka medan Hugh Grant ser ut som den 60-åring han är. När blir de släta ansiktena (som Hollywood tydligen kräver på kvinnor) helt fel?? Jag är samma ålder som Kidman och det känns bara konstigt att hon inte ser ut som den 50+ hon är …..

  • Reply Linda K 30 november, 2020 at 12:14

   jag tycker den ser ”trollsk” ut… nåja. Japp, jag misstänker att hon gjort fler skönhetsingrepp än vad han har 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.