Dagens

Onsdag

18 november, 2020

Oj det här blev lite mörkt. Men tröjan är lila, väldigt lila. Det enda lila plagg jag kan minnas att jag äger. Kanske inte min färg egentligen, men denna kan jag INTE vara utan. En lätt galen stickad byllsig tröja med fickor här och där. Har flera gånger fått frågan om jag stickat den själv. Svarar alltid: Nej så duktig är jag inte, det är Acne som har stickat den.

Lila stickad tröja Acne, svarta skinnbyxor HM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sandra 19 november, 2020 at 20:48

  Så fin tröja, älskar färgen!! Inte ny gissar jag på? Eller kan man få tag i den?

  • Reply Linda K 20 november, 2020 at 07:51

   tack! fyndad på ebay har jag för mig, för många år sedan. så det är bara att hålla utkik efter second hand 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.