Dagens

Måndag

16 november, 2020

Hemmajobb tre dagar den här veckan. Har bestämt mig för att skippa myskläder och klä mig som jag skulle ha gjort om jag var på jobbet. Nästan i alla fall. Min klädkammare är för härlig för att inte nyttjas.

Idag härmar jag Carin Wester som hon var klädd när hon körde live från Åhlens med Emilia de Poret. Världens härligast skinnskjorta (kunde ICKE motstå), svarta vida brallor och vita sneakers. Ja dojorna har jag väl inte på inomhus men så småningom ska jag till min sjukgymnast och få nålar i rumpan, och då!

Svart skinnskjorta Wera Premium, svarta byxor Rodebjer, vita sneakers New Balance

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Christopher 16 november, 2020 at 11:15

  Man tar faktiskt sitt arbete på större allvar om man klär upp sig som om man varit på jobbet, fast man är hemma. Är förresten inte så lite avundsjuk på den skinnskjortan.

  • Reply Linda K 16 november, 2020 at 11:21

   ja det stämmer nog. skjortan rockar!

 • Reply Emely 16 november, 2020 at 19:32

  Vilken modell har du på dina new balance? 🙂

 • Reply Katarina 16 november, 2020 at 21:52

  Är det ett par Sini fr Rodebjer. Prövat och funderar, har du lagt upp dina? Katarina

  • Reply Linda K 17 november, 2020 at 08:11

   just precis. väldigt sköna. ja långa, men jag har nog inte lagt upp dem. De är långa men härliga också 🙂

 • Reply Mis(s)match 17 november, 2020 at 20:54

  Oh så fint på dig, skjortan. Jag köpte just denna skjorta för 2 månader sedan med mycket rabatt men den åkte retur pga för korta ärmar och så ser jag att du har ärmarna uppvikt dessutom. Ibland är det jobbigt att vara lång! Kommer inget vidare i skjortletande…

  • Reply Linda K 18 november, 2020 at 07:18

   tack! jobbigt när det är för kort. jag har sällan problem med det, men en tvåmeters son där det ofta antingen är för stort på bredden eller kort på längden. jag valde en storlek 40 på denna (valde och valde, det var vad som fanns kvar på webben) och den sitter mycket bekvämt. Hellre lite luftigt än för tight. Blev varm och kavlade upp ärmarna, funkar ju fint det med. Må din fortsatta jakt vara lyckosam! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.