Nytt

Corona-pynt

16 november, 2020

Jag vet att man ska vänta med julpyntsinköp till efter jul på grund av halva priset. Men i år är inget vanligt år. Det kommer att kuras hemma. Det kommer inte springas på mellandagsreor. Man behöver till exempel en glad hoppingivande sol i sin gran. Kanske en papegoja, ett stjärnfall och några fina glaskulor också.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sara 16 november, 2020 at 10:37

  I år ska vi vara hemma på jul för första gången på evigheter så då är det klart att vi måste pynta. Annars har det alltid känts lite fånigt att julpynta, åka iväg och komma hem lagom tills det är dags att ta ner allt.
  Men annars är det jättesmart att köpa julsaker på rea. Fast det är det inte alla som tycker. Jag hörde en man som lite överlägset undrade vad det var för idioter som köpte julpapper två veckor efter jul när jag själv stod och höll i två rullar. Annars slutar det ju med att min man dagen innan julafton köper något jättefult på ICA.

  • Reply Linda K 16 november, 2020 at 11:21

   vi brukar både åka iväg (fast bara en natt) och vara hemma, så här är det gran och grejer som gäller. man får tänka långsiktigt och bunkra julpapper till kommande år 🙂

   • Reply Sara 16 november, 2020 at 11:31

    Man måste ju ändå alltid leva med hoppet om att man kommer få fira ytterligare en jul. Och om man inte får det är lite extra julpapper i garderoben inte ena största problem.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.