Helt apropå

Skrota runt-dag. Och en fin väska.

7 november, 2020

Har bara skrotat runt idag. Älskar att skrota runt. Går upp ganska tidigt med vår morgonpigga katt, även på helger. Vi hämtar tidningen och kollar läget i trädgården innan jag går in och hon går på tur. Frukost i godan ro utan brådska. Efter ett tag brukar maken komma upp. Barnen kan man inte förvänta sig att se förrän flera timmar senare.

Sen fortsätter det så. Grejar runt hemma. Byter sängkläder. Slänger in en tvätt. Katten kommer in. Ett barn kommer ner och äter frukost. Provar nåt plagg jag funderar på att sälja. Bestämmer mig för att skicka tillbaka en grej. Maken fixar med en sak som engagerar hela familjen. Dottern trillar hem efter att ha sovit över hos en kompis och tittat på nästan alla Twilight-filmer. Jag går och fixar Fars dags-present. Träffar vänner på vägen hem och står ute och pratar en god stund. Städar hemma. Stryker några plagg.

Ja, typiskt skrot. Och så såg jag en riktigt fin väska på nätet också.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mis(s)match 8 november, 2020 at 12:48

  Det finns hela tiden nya fina väskor att upptäcka. Just denna du visar har jag noterat också. Ser ut att vara av mycket fin kvalitet. Mindre praktisk dock. Jag tror jag håller mig till väskor som ger fria händer…

  • Reply Linda K 8 november, 2020 at 17:54

   mmm det är inte jätteofta jag är i behov av en väska som måste klämmas åt under armen… men fin är den 🙂

 • Reply AnnaP 9 november, 2020 at 09:22

  Låter som en skön dag! Själv har jag fullt upp på helgen med att tillfredsställa alla otåliga just nu: hemmastuderande gymnasist som behöver sysselsättas på helgen, tonårig dotter som behöver chilla och tweenie som saknar lekkompisar under coronan. Puh, ser fram emot en lugn helgdag lik din framöver. Snygg väska by the way!

  • Reply Linda K 9 november, 2020 at 10:33

   ja ibland känner jag mig nästan obehövd när alla barn inte vill ha med mig att göra alls. men rätt vad det är behövs mamma ändå och då är det bara att rycka in 😉

 • Reply Sanna 9 november, 2020 at 12:37

  Team Uje säger jag bara! Minus väskan dårå. Kanske är det som driver oss mot Lyxfällan 😄

  • Reply Linda K 9 november, 2020 at 13:21

   gud förbjude! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.