Helt apropå

En vanlig jävla helg

7 november, 2020

Jag har säkert skrivit om det förr, och nu tål det att upprepas. Min Helg i SvD Perfect Guide. För det mesta osannolika beskrivningar av kändisar som njuter sig genom helgen med barhäng, 100 restaurangbesök, träning, långpromenader, mys med barn, mustiga grytor och middagar med vänner som varar hela natten. Man undrar hur dom hinner med? Och har råd!

Det är skönt när det bryts av någon som verkar leva ett helt normalt liv som vi vanliga dödliga kan relatera till. Uje Brandelius skriker på sina barn, försöker hinna ligga när barnet ser på Dinusaurietåg (men misslyckas), kommer för sent, tvingas stanna kvar på barnkalas, njuter av Lyxfällan (”ÄLSKAR att se människor som tagit miljonlån för att köpa cigaretter och O´boy.”), dissas av sitt barn och får inte iväg skräpet på balkongen den här helgen heller.

Heja Uje!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 7 november, 2020 at 13:22

  Befriande! Har avföljt ett gäng s k kändisar/influencers på Ig då alla uppvisar exakt samma livsinnehåll. Paddel, paddel, löjromspizza, mer paddel, tillgjordhet deluxe och så lite mer paddel.

  • Reply Linda K 7 november, 2020 at 15:44

   lite som uje njuter jag ibland av att irritera mig på kändisar som målar upp en idyll som omöjligt kan vara sann 😛

 • Reply Sara 7 november, 2020 at 18:28

  Såg på en Sunefilm med sonen och Sunes mamma var avundsjuk på en annan mamma som hade bättre hem, finare bil och lyxigare semester. Fast tillslut frågar hon om de var lyckliga på semestern i Västindien och får då till svar att det var där de bestämde sig för att skiljas. Förstås ren fiktion men ändå en bra påminnelse om att det man får se sällan speglar hela sanningen.

  • Reply Linda K 7 november, 2020 at 18:38

   verkligen. man får ta idyllen med en nypa salt 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.