Nytt Style by LindaK

Tre fina fynd

6 november, 2020

Ikväll hämtade jag ut tre Labels We Love-fynd. Begagnat-grejer på Facebook alltså. Två plagg som jag letat efter lääänge. Och sen åkte det visst med ett par stövletter också av bara farten. Alla tre passar perfekt!

Först, en gammal bekant. Rodebjer Fino. Som jag köpte i för liten storlek och hoppades att den skulle funka ändå. Den funkade nästan. Men kändes alltid trång. Fick till slut lov att sälja den. Nu hittade jag den i rätt storlek. Hurra. Den är ljuvlig. Nu när den sitter som den ska hoppas jag att den blir använd lite då och då!

Sedan, jag är väl en sucker för luddiga saker. Blev kär i den här lurviga topen från Toteme och har spanat. Den dyker upp ibland, antingen alldeles för dyr eller i fel storlek. Nu dök den upp i rätt storlek och till rimligt pris. Och jag hann först!

Och så bonusen. Ett par krockoboots från Other Stories. Finns i butik nu. Halva priset på LWL. I min storlek ju! Mums.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Mis(s)match 6 november, 2020 at 21:44

    Bra fynd! Jag har bootsen i vit färg. Nöjd!

  • Reply bettan 7 november, 2020 at 00:27

    Grattis till Fina Fynd! 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.