Dagens

Torsdag

29 oktober, 2020

I morse testade jag akupunktur för första gången. Hoppas det kan göra någon nytta. Har ett par besök till inbokade. Vi kan säga så här, jag är glad att jag tänkte till innan och inte tog på mig stringtrosor till sjukgymnasten…

I övrigt, mycket bra dag. Jag råkade ramla in i ett par butiker i stan före och efter klippning, givetvis innan jag hörde att det inte rekommenderas längre. Vilka märkliga tider det är ändå. Får se hur det blir med träningen…

Svart collegetröja Rodebjer, grå jeans Toteme, svarta boots Rizzo

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jocke 30 oktober, 2020 at 07:54

  Så du brukar använda stringtrosor annars då? 🙂 Då kunde du i alla fall ha mig helt lindad runt lillfingret… Alltid tyckt det är så sexigt och fint när kvinnor använder det. 😉

  Hur går det med den nya datorn? Såg att du hade problem…. Finns det något jag kan göra eller hjälpa dig med? Jag är ganska teknisk av mig. 🙂 Bara att säga till vad du behöver hjälp med, så försöker jag gärna fixa det!

  Trevlig helg (och Halloween)!
  /Jocke

  • Reply Linda K 30 oktober, 2020 at 17:06

   ojdå…

   jodå det löser sig. mest sånt som måste läggas till och det börjar ordna upp sig. men tack 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.