Helt apropå

Gaaaahhhhh

27 oktober, 2020

Jag har fått en ny jobbdator. Det i sig är härligt, men allt elände ett datorbyte för med sig… Program saknas. Skrivaren är försvunnen. Fler program saknas. Outlook har tappat en massa maillådor. Min andra skärm funkar inte med dockningsstationen. ETCETERA.

Allt kommer att bli jättebra när alla problem är lösta. Fram till dess fortsätter jag att med jämna mellanrum skrika rakt ut vartefter nya problem dyker upp.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sara 27 oktober, 2020 at 15:46

  Jag bytt jobb i somras och det jobbigaste med det var att få allt att funka med ny dator och jobbtelefon. Jag lider med dig!

  • Reply Linda K 27 oktober, 2020 at 20:20

   att det ska vara så krångligt!

 • Reply B-M 28 oktober, 2020 at 08:00

  Hur svårt kan det vara i dagens digi-värld?? Har också bytt nyss och vi får ingen support här där jag jobbar, bara ett papper och ett lycka till, typ *argsmiley*

  • Reply Linda K 29 oktober, 2020 at 20:51

   man blir ju gaaaaalen! :O

 • Reply hedgehogsara 28 oktober, 2020 at 20:13

  tänker på förr i tiden, då man ville byta mobil och dator så ofta det gick, och alltid ville ha nyaste Nokian osv. Att byta mobil, dator eller iPad nu: JOBBIGT!!! Att byta jobbdator, det är vidrigt, vi gjorde det i början av pandemin – och nu kan jag inte använda min jobbdator hemma pga en daglig verksamhet i botten av vårt hus som har ett kommun-nätverk som min dator jämt letar efter fast det är för svagt för att fungera. Och himla supporten som sitter i Portugal verkar inte förstå hur man ska lösa saken. TMB.

  • Reply Linda K 29 oktober, 2020 at 20:54

   milde tid! kan det inte bara vara enkelt? :S

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.