Helt apropå

Lyxsöndag

18 oktober, 2020

För första gången sedan i somras har jag inte haft något Friskis-pass en söndag. Bytte med en kollega och hade mitt i torsdags istället. Så skönt. Jag ville egentligen inte ha pass varje söndag, utan varannan. Men det blev inte så… Gillar träningen, men det är så himla skönt att ha en ledig söndag!

Jag tog istället en promenad, till en utomhusförsäljning av Calida-plagg. Fyndade en vit t-shirt. Sen hem igen. Har också ägnat min hellediga söndag åt att plocka in utemöbler, plantera lökar, sälja lite på Labels We Love på Facebook, ta ett varmt bad. Och fortsatt älta skinnklänning, jag brukar ju ägna mig åt sånt, he he.

Ledigt är lyx!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Susanne 19 oktober, 2020 at 19:46

  Vill bara säga att du har inspirerat mig att våga börja som grupptränare☺️. Har varit på SATS nu i drygt 2 år. 🤗

  • Reply Linda K 19 oktober, 2020 at 20:33

   är det sant?! vad kul! och visst ÄR det kul att leda pass 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.